Slimjoy Maandpakket

Slimjoy is door een team van deskundigen ontwikkeld met maar één doel: Het snel afvallen mogelijk maken en tegelijkertijd de gezondheid bevorderen. Het resultaat is de afslankshake met de meest effectieve inhoud! Slimjoy is met 46 kcal per shake ook de afslankshake met het laagste caloriegehalte op de markt.


Het Slimjoy Maandpakket bevat 2 smaken Slimjoy naar keuze en een dieet handboekje. Je krijgt er een cadeau bij die je zelf kunt kiezen! Ook kun je gratis gebruik maken van een Slimjoy e-Coach.

€ 99,95
Smaak 1:
Smaak 2:
Kies je cadeau:

Beschrijving

De inhoud van Slimjoy is na jarenlang onderzoek tot stand gekomen. De Slimjoy formule bevat een unieke combinatie van 5 soorten eiwitten. Daarnaast bevat Slimjoy  een uitgebreid complex van vitamines en mineralen, zoals vitamine B1, B2, B6, B12, C, E, D, B11, B3, B5, potassium, en magnesium. Ook bevat Slimjoy de stof L- carnitine en belangrijke antioxidanten zoals zink en potassium. De unieke Slimjoy formule is dus tot stand gekomen uit een combinatie van bestaande kennis en nieuwe wetenschappelijke bevindingen.
 
Bevat maar 46-48 kcal per portie
 Rijk aan eiwitten en vezels
Met vitamines & mineralen
 Volledig vrij van suiker, gluten en vet
 Koolhydraatarm
Bevat geen vet
 100% natuurlijke werkzame stoffen
 
 
Productlabels:

Add comment

Security code
Refresh