Onze coach Jolanda Meijer vertelt

 

"Slimjoy is een bijzonder product. Het zorgt voor opmerkelijke resultaten terwijl de gezondheid wordt bevorderd.

Dagelijks krijg ik inspirerende verhalen te horen van Slimjoy gebruikers. Het doet mij een genoegen om sommige van deze verhalen te kunnen delen van gebruikers bij wie ik thuis een bezoek heb gebracht."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Marielle Peeters

''Dit is echt een geweldig gevoel. Ik voel me weer een mooie vrouw en een fitte moeder.''

 

Ik kamp nu al ruim 13 jaar met overgewicht. Na de geboorte van mijn zoontje was ik erg aangekomen en de kilo's kon ik er maar niet vanaf krijgen. Uiteindelijk kreeg ik een maandpakket van Slimjoy cadeau van mijn man. Eerlijk gezegd was mijn verwachting erg laag omdat ik van alles en nog wat had uitgeprobeerd zonder succes. Ik besloot het een kans te geven en ik kon mijn ogen niet geloven! De eerste paar dagen kon ik het verschil al zien maar na een week zag ik dat ik maar liefst 3 kilo lichter was geworden! De eerste twee maanden ben ik 17 kilo afgevallen. De twee maanden daarop ben ik nog eens 11 kilo afgevallen. Nu 6 maanden verder weeg ik maar liefst 69 (eerst woog ik 106) kilo. Dit is echt een geweldig gevoel. Ik voel me energieker, jonger en veel vrolijker. Ik voel me weer een mooie vrouw en een fitte moeder! . Het enige nadeel is dat ik mijn hele kledingkast moest vervangen..

Genaida van Dongen

''Ik was depressief en durfte niet in de spiegel te kijken. Dankzij Slimjoy en mijn dieetcoach ben ik 25 kilo afgevallen!''

 

Mijn dieetcoach heeft mij gevraagd om mijn verhaal te schrijven. Mijn naam is Genaida en woon in de buurt van Utrecht. Ik was vroeger altijd slank, maar ik werd door de jaren heen veel zwaarder. 5 jaar geleden ben ik begonnen met anti depressie pillen. Ik was ik echt een emotie eter geworden. Ik at en dronk mijn verdriet weg. Op een gegeven moment durfte ik geen eens meer in de spiegel te kijken en woog ik meer dan 100 kilo. De mensen waar ik om geef vonden het ook te ver gaan en vonden dat ik er iets tegen moest doen. Toen ben ik via mijn zus in aanraking gekomen met Slimjoy. Met de begeleiding van mijn e-coach ben ik in 3 maanden tijd 25 kilo afgevallen. Ik dacht dat ik de 75 kilo nooit meer zou bereiken maar het is me gelukt in drie maanden tijd! Ik had nooit gedacht dat ik me zoveel beter zou voelen. De medicijnen bouw ik nu ook langzaam af. Ik wil mijn coach Jolanda Meijer dan ook erg bedanken!

Fenna de Ruiter

''Ik was overtuigd door de positieve ervaringen van gebruikers... Dit is echt het eerste afslank product waarbij de beloftes en resultaten overeenkomen.''

Eigenlijk had ik nooit last van overgewicht. Het begon allemaal 3 jaar geleden toen ik stopte met roken en begon wat ongezonder te eten. In 3 jaar tijd ben ik uiteindelijk 20 kilo aangekomen. Bijna iedere week maakte ik een nieuw begin aan een dieet maar helaas ging ik er helemaal niet op vooruit. De ene keer werkte het afslank product helemaal niet de andere keer leed ik extreme honger en kon ik het niet uithouden. Via internet kwam ik bij Slimjoy terecht. Ik was overtuigd van alle positieve ervaringen van gebruikers en besloot weer een nieuw begin te maken. En het resultaat was echt geweldig. Ik had helemaal geen last van hongergevoel en mijn kilo's vlogen ervanaf. Bovendien waren de smaken van de shakes erg lekker.
Ik heb mijn doel van 20 kilo's afvallen in 2,5 maanden bereikt. Daarna heb ik het rustig afgebouwd. Nu ben ik 3 maanden verder en ik ben geen gram aangekomen. Dit is echt het eerste afslank product waarbij de beloftes en resultaten overeenkomen.

Richard de Graaf

''Ik heb er spijt van dat ik niet eerder ben begonnen.''

 

Mijn naam is Richard de Graaf. Ik ben 47 jaar oud en woon in Nijmegen. Ik ben nog nooit eerder aan een afslank product begonnen omdat ik simpelweg kritische ben t.o.v de werking en gezondheidsrisico's ervan. Toen mijn vrouw was begonnen met Slimjoy ging ik ook aan haar hoofd zeuren. Dit ook omdat mijn vrouw diabetespatiente is. Maar dit keer had ik het mis. Ze begon erg gezond aftevallen en haar suikerwaarden gingen richting de goede kant. Uiteindelijk was ik overtuigd en was ik er zelf ook mee begonnen. Ik voelde me na een paar dagen al veel lekkerder en de snelle resultaten motiveerden mij enorm. Ik had geen moeite met het volgen van het dieet, het ging gewoon vanzelf. Ik leerde bewust met mijn voeding om te gaan. Mijn voordeel was wel dat mijn vrouw de nodige ervaring had. In totaal ben ik 28.4 kilo afgevallen en is mijn gezonheid erg vooruit gegaan. Mijn rugklachten zijn verminderd en mijn cholesterol is ook lager. Mijn conditie is ook erg vooruit gegaan. Ik kan nu uren rondwandelen zonder moe te worden. Beter dan dit zou ik me niet kunnen voorstellen. Ik ben ontzettend blij en dat wil ik met iedereen delen. Nu heb ik zelfs spijt dat ik niet eerder ben begonnen. Ik raad het echt iedereen aan. Probeer het eens en je zult zien dat je een heel ander mens zult worden. Ik wil mijn vrouw en Slimjoy bedanken voor mijn nieuwe leven!

Ingrid Nibbeling

''Ik vroeg me af of iemand van mijn leeftijd hier wel baat bij zou hebben. Dankzij Slimjoy ben ik 15 kilo afgevallen in twee maanden tijd.''

Hallo allemaal. Mijn naam is Ingrid Nibbeling en ik ben 67 jaar oud. Een overgrote deel van mijn leven heb ik geen behoefte gehad aan een dieet. Tot mijn 50ste was ik gewoon slank en erg gezond. Na mijn 50ste ging het echter berg afwaarts. Ik kreeg allerlei gezonheidsproblemen waaronder diabetes. Dit had tot gevolg dat ik verschillende medicijnen moest gaan gebruiken. De 10 jaar daarop ben ik langzaam maar zeker aangekomen. 3 maanden geleden kwam ik slimjoy tegen in de krant en ik vroeg me af of iemand van mijn leeftijd hier wel baat bij zou hebben. Er werd mij verteld dat Slimjoy veilig en effectief is voor ieder leeftijd. Wat mij ook is verteld is dat gebruikers gemiddeld 8 kilo afvallen per maand maar dat het bij mij, gezien mijn leeftijd, wat langzamer zou kunnen gaan. Bij mij is het helemaal niet langzamer gegaan! De eerste dagen was het wel wennen. Daarna waren de shakes een gewoonte geworden. In twee maanden tijd ben ik 15 kilo afgevallen. Nu raad ik het al mijn leeftijdsgenoten aan.

Jolien van Dam

''Van kledingmaat 44 naar 36 met Slimjoy.''

 

Ik ben altijd al aan de zware kant geweest. Mijn eetpatroon was erg ongezond. Dit bestond uit fast food, chips chocolade en noem maar op. Ik besloot hier iets aan te doen en belandde op de website van Slimjoy. De ervaringen waren erg positief en mijn interesse was gewekt. Ik kocht eerst een 2 weken pakket om te kijken of het daadwerkelijk werkt. Na twee weken vertelde de weegschaal mij dat ik 5 kilo's was afgevallen. Ik kocht meteen een maandpakket. In 4 maanden tijd ben ik van kledingmaat 44 naar 36 gegaan. Ik hield het prima vol omdat ik helemaal geen honger had. Ik draag nu een bikini met volle trots! Shoppen is nu mijn grootste hobby geworden. Samen met mijn twee dochters gaan we elk weekend de stad in!
Door het afvallen heb ik meer energie en zelfvertrouwen. Ik wilde altijd al een gezonde BMI hebben en dat is me gelukt. Door mijn succes nemen andere mensen in mijn omgeving mij als voorbeeld en kan ik ze helpen bij het afvallen. Dat geeft mij een extra boost. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude ik.

Suzanne Jansen

''De complimenten die ik nu krijg zijn ongelooflijk.''

 

Toen ik mijzelf terugzag op de foto's van een bedrijfsuitje was ik zo geschrokken dat ik zo snel mogelijk wilde afvallen. Ik ging meteen onderzoeken welk afslank product nou effectief en veilig is. Slimjoy leek de beste optie en daar ben ik ook voor gegaan. Thuis werd ik enorm gesteund door mijn kinderen en man. Ik had als doel om mijn streefgewicht in 5 maanden tijd te bereiken maar dit was me na 3,5 maanden al gelukt! Wat ik vooral heb geleerd aan Slimjoy is dat je en kunt afvallen en kunt genieten van het leven. De complimenten die ik nu krijg zijn ongelooflijk. Ik krijg te horen dat ik er veel jonger uitzie, er wordt me gevraagd welk sport ik ben gaan doen etc. Ik ben van een onzekere vrouw veranderd in een levensgenieter!

Hanneke de Vries

''Dit was mij nooit eerder gelukt met geen enkel dieet product.''

 

Ik heb veel ervaring op het gebied van afslankproducten en dieeten. De meeste afslank producten werkten niet voor mij andere producten werkten wel maar hadden een negatief invloed op mijn gezondheid. Het was voor mij jaren lang experimenteren met afslank producten. Mijn laatste ervaring was met Slim Joy. De eerste maand ben ik 8 kilo afgevallen. Dit was mij nooit eerder gelukt met geen enkel afslank product. De tweede maand ben ik 5 kilo afgevallen. Dat was iets minder dan de eerste maand maar mij hoor je niet klagen!. Daarna was ik van plan om nog 2 maanden door te gaan, want ik moest nog 12 kilo's afvallen. Helaas kreeg ik toen een ongeluk waarbij mijn arm was gebroken. Dit was echt balen want het ging echt super goed, maar ik heb de moed niet opgegeven en ging gewoon door. Uiteindelijk heb ik mijn streefgewicht bereikt in zo'n korte tijd. Hier durfte ik geen eens over te dromen.

Jeannet van Wijk

''Ik drink s'ochtend nog steeds een shake omdat het helpt bij het behouden van mijn gewicht.''

Het begon allemaal dankzij mijn vriendin. Ze was erg mooi afgevallen en vertelde mij over Slimjoy. Ik had er al eerder over gehoord maar nooit een poging gewaagd. Mijn doel was om 13 kg eraf te krijgen maar omdat het zo makkelijk ging ben ik een maandje extra doorgegaan en in totaal 20 kg afgevallen. Toen ik mijn streefgewicht twee maanden geleden had bereikt heb ik het langzaam afgebouwd met hulp van mijn coach. Ik drink s'ochtend nog steeds een shake omdat het helpt bij het behouden van mij gewicht. Of het helpt? Jazeker ik ben al twee maanden helemaal niks aangekomen.

Esther Driessen

''Als ik wist dat afvallen zo makkelijk zou kunnen gaan had ik het veel eerder gedaan.''

 

Toen de weegschaal een getal van 80 aangaf was de maat vol. Ik wilde het getal 80 echt nooit meer zien. Ik moest beginnen met afvallen en snel ook nog. Mijn onregelmatige werkuren en drukke leven maakten het niet makkelijk voor me. Ik had een afslank product nodig wat te combineren was met mijn drukke leven. Mijn collega vertelde me dat ze met slimjoy succesvol was afgevallen in het verleden. In korte tijd was ik er ook mee begonnen.Het was het begin van een nieuwe bladzijde voor mij.. Ik merkte het verschil al na een paar dagen. De eerste maand was ik 7 kilo's kwijt en de 4 maanden daarop nog eens 20..Ik wilde altijd al 55 kilo zijn en nu weeg ik 53 kilo! Mijn vriendinnen kunnen het niet geloven. Ik voel me echt fit en gezond.
Alle kleren staan me goed en mijn leef energie is optimaal.Als ik wist dat afvallen zo makkelijk zou kunnen gaan had ik het veel eerder gedaan.

Veronique Smeets

''Eindelijk een doorbraak in mijn gevecht tegen overgewicht. Dit is een wonder.''

 

Ik ben mijn hele leven al in een strijd met overgewicht. Heb echt van alles geprobeerd om af te vallen maar met weinig succes. Ik bleef een jojo-en met mijn gewicht. Door mijn overgewicht had ik problemen met mn gewrichten en voelde me dag in dag uit minder fit. Ik ben daarom erg blij met deze doorbraak in mijn strijd tegen overgewicht. Dit is echt een wonder. Na tientallen jaren is er eindelijk een product wat werkt voor mij. Ik hoop definitief af te zijn van mijn kilo's. Dankzij Slimjoy ben ik in 10 maanden tijd 48 kilo afgevallen. Slimjoy bedankt!

Karin Vink

''Mijn relatie met mijn man is zelfs vooruit gegaan. We gaan weer samen uit uit eten.''

 

Mijn dochter Yvonne wees mij erop dat het weer tijd was om af te vallen. Samen gingen we op zoek naar een manier om af te vallen. Via internet las ik heel veel positieve ervaringen over Slimjoy en hier ging ook mijn keuze naar uit, hopende om dit keer blijvend af te vallen. Mijn zelfvertrouwen was aan de lage kant en het resultaat was dat ik me de hele dag suf en futteloos voelde. Ik had geen zin meer om leuke dingen te doen en mijn sociale leven leidde eronder. Toen ik met Slimjoy was begonnen vlogen de weken en de kilo's ervanaf. Af en toe had ik wel dagen dat ik wat ongezonder ging eten maar ik pakte het weer snel op. Nu 4 maanden verder ben ik echt blij met mezelf, maar ook over de hulp van mijn e-coach. Haar tips en motivatie hebben me echt gesteund. Ik wil haar dan ook bedanken. Ik ben blij met mijn nieuwe figuur en ik heb eindelijk vrede met mezelf. Mijn relatie met mijn man is zelfs vooruit gegaan. We gaan weer samen uit uiteten en hij vind de nieuwe ik ook leuker.

Mariska Tuinenburg

''In 3 maanden tijd ben ik 22 kilo afgevallen...Slimjoy is meer dan een afslank product en dieet.''

Hallo. Ik ben Mariska, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Maastricht. Ik voelde me al een aantal jaren erg onzeker vanwege mijn gewicht. Ik zat in een vicieuze circel waar ik niet uit kon geraken. Maar in oktober 2014 ben ik door mijn nichtje doorverwezen naar de website van slimjoy. Eerst heb ik het goed doorgenomen om de principe van het dieet te begrijpen. Vervolgens heb ik een maandpakket gekocht. De volgende dag was het al in huis. Ik ben toen ook gelijk begonnen. De eerste paar dagen had ik wel wat moeite. Ik moest wennen aan mijn nieuwe eetschema. Nu is het een leefstyle geworden ik ben weer gezond gaan eten. Mijn keuzes zijn verstandiger en inmiddels kan ik ook gewoon lekker eten. Hierbij maak ik ook gebruik van de heerlijke recepten van Slimjoy. De shakes vind ik lekker en de tussendoortjes van Slimjoy neem ik ook tegenwoordig. Ik vind ze praktisch en ook lekker smaken. Mijn succesverhaal: in 3 maanden tijd ben ik 22 kilo afgevallen. Op dit moment heb ik een pauze ingelast van twee weken vervolgens ga ik nog door want ik wil nog 11 kilo's kwijt. Slimjoy is meer dan een afslank product en dieet. Het is een levenswijze die je aanleert om gezonder te leven. Buiten mijn gezondere eetschema sport ik nu ook veel vaker. Ik wandel en fiets veel vaker dan voorheen. Ik voel me echt herboren! Ik wil dit iedereen aanraden! Niet twijfelen, gewoon doen. Bedankt en succes allemaal!