Vraag & Antwoord

 

Waarom is Slimjoy effectiever dan andere producten?
Slimjoy is op veel fronten niet te vergelijken met andere shakes. De samenstelling van Slimjoy is gebasseerd op wetenschappelijk onderzoek. De inhoud van Slimjoy is na jarenlang onderzoek tot stand gekomen. De inhoud van Slimjoy is na jarenlang onderzoek tot stand gekomen. De Slimjoy formule bevat een unieke combinatie van 5 soorten eiwitten. Daarnaast bevat Slimjoy  een uitgebreid complex van vitamines en mineralen, zoals vitamine B1, B2, B6, B12, C, E, D, B11, B3, B5, potassium, en magnesium. Ook bevat Slimjoy de stof L- carnitine en belangrijke antioxidanten zoals zink en potassium. De unieke Slimjoy formule is dus tot stand gekomen uit een combinatie van bestaande kennis en nieuwe wetenschappelijke bevindingen.

 

Is Slimjoy verantwoord?
Slimjoy stelt je gezondheid voorop. De meeste afslankproducten zorgen ervoor dat het lichaam onvoldoende voedingsstoffen binnen krijgt, waardoor er allerlei gezondheidsklachten kunnen ontstaan. Slimjoy daarentegen voorziet je lichaam van essentiële voedingstoffen in de vorm van eiwitten, vezels, vitamines, mineralen en antioxidanten.

Vaak bevatten afslankproducten goedkope ingrediënten en een grote hoeveelheid suiker. Bovendien zitten er onnodig veel calorieën in. Slimjoy bevat enkel voedingsstoffen van de beste kwaliteit. Daarnaast is het de afslankshake met veruit het laagste caloriegehalte. Slimjoy heeft geen bijwerkingen, is verantwoord voor iedereen en geschikt voor alle leeftijden.

 

In welke smaken is Slimjoy verkrijgbaar?
Slimjoy is verkrijgbaar in de volgende 4 overheerlijke smaken: aardbei, banaan, chocolade en vanille.

 

Moet ik ook de tussendoortjes van Slimjoy gebruiken?
De tussendoortjes van Slimjoy maken het dieet makkelijker maar zijn niet noodzakelijk. Het zijn kant en klare smakelijke tussendoortjes die extra ondersteuning geven tijdens het dieet.

 

Zitten er gluten in de Slimjoy shakes?
Nee. De Slimjoy shakes zijn glutenvrij.

 

Zit er lactose in de Slimjoy shakes?
De shakes kunnen sporen van lactose bevatten maar in de praktijk zien we dat gebruikers er weinig tot geen last van hebben.

 

Hoe gebruik ik Slimjoy?
Doe 200 ml magere melk, halfvolle melk, ongezoete sojamelk, water of fris zonder koolhydraten in de Slimjoy shaker. Voeg hier een afgestreken maatschep Slimjoy poeder aan toe. Zet het zeefje en de dop op de shaker en schud het 15-20 seconde lang. Je heerlijke shake is nu klaar om te drinken!

Je kan ook een afgestreken maatschep roeren door 200 ml magere yoghurt, magere kwark of ongezoete sojayoghurt.

In elke pot Slimjoy zit een maatschep. Het kan zijn dat het door het vervoeren weggezakt is in het poeder. Roer in dat geval met een lepel of vork in de pot zodat de maatschep tevoorschijn komt.

 

Hoe bereid ik mijn Slimjoy shake buiten de deur?
De Slimjoy shaker heeft een speciaal compartiment waarin je een afgestreken maatschap van het Slimjoy poeder kan doen. Je kan de shaker vervolgens overal mee naartoe brengen!

 

Welke voedingsmiddelen kan ik het beste vermijden tijdens het Slimjoy dieet?
Voedingsmiddelen die teveel koolhydraten/suikers en verzadigde vetten bevatten dien je te vermijden tijdens het Slimjoy dieet. Klik op de pagina toegestaan & vermijden voor voorbeelden.

 

Hoe staat de medische wereld tegenover Slimjoy?
Het eiwit principe van het Slimjoy dieet wordt veelvuldig door artsen en voedingsdeskundigen gedefinieerd als een effectieve en gezonde manier om af te vallen. Goeroe's op het gebied van afvallen zoals Dr. Oz, Dr. Dukan en Dr. Frank raden het dieet dan ook aan.

 

Zijn de werkzame bestandsdelen van Slimjoy natuurlijk?
Slimjoy bevat maar liefst 25 werkzame bestandsdelen die 100% natuurlijk zijn.

 

Kunnen mensen die medicijnen gebruiken en/of allergieën hebben Slimjoy gebruiken?
Slimjoy is verantwoord voor iedereen en alle leeftijden. Ook bij een lactose intolerantie of glutenallergie kan je het gebruiken. Mensen met een koemelk allergie of soja allergie raden we aan om eerst een arts te raadplegen.

 

Is Slimjoy ook geschikt bij zwangerschap en borstvoeding?
Bij zwangerschap en borstvoeding kunt u Slimjoy niet gebruiken.

 

Waar wordt Slimjoy geproduceerd?
Slimjoy wordt in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. De ingrediënten zijn van de beste smaak en kwaliteit.

 

Zal ik honger lijden bij het Slimjoy dieet?
Bij het Slimjoy dieet neem je dagelijks 2 shakes, 3 tussendoortjes en een avondmaaltijd. Daarom is het Slimjoy Dieet eenvoudig vol te houden.

 

Hoelang kan ik Slimjoy gebruiken?
In principe kan je de Slimjoy shakes zolang als je wenst blijven gebruiken. Het heeft geen enkele bijwerkingen en bevat enkel gezonde voedingsstoffen, vitamines en mineralen.

 

Heeft Slimjoy bijwerkingen?
Slimjoy heeft helemaal geen bijwerkingen.

 

Hoe kan ik bestellen?
Je kan een bestelling plaatsen op de website via bestellen of telefonisch door te bellen naar 085-4019785.
De betaalopties voor bestellingen op de website zijn: iDeal, Paypal en bankoverschrijving. Bij een telefonische bestelling kan je kiezen voor een bankoverschrijving of eenmalige machtiging.

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Vanaf een bestelling van €80 betaal je geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €80 hanteren wij €4,95 verzendkosten.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?
Bestellingen waarvan de betaling op werkdagen voor 17.00 is verwerkt, worden de volgende dag geleverd. Wanneer de betaling na 17.00 is verwerkt, wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden.